Σχετικά με εμάς- Γυψοδομή, Γυψοσανίδες, Ψευδοροφή, Ξηρά Δόμηση, Ανακαινίσεις, Θερμομονώσεις, Θεσσαλονίκη, Αριδαία, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Βέροια, Χαλκιδική

Η ομάδα μας

Η ομάδα της εταιρίας ΓΥΨΟΔΟΜΗ αποτελείται από επαγγελματίες τεχνίτες με χρόνια εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών. Μερικοί από τους τομείς στους οποίους εξειδικευόμαστε είναι οι: Γυψοσανίδες, Ψευδοροφές, Αναπαλαιώσεις Κτιρίων, Θερμομονώσεις και Πατώματα.

Αξίζει όμως να σημειωθεί η σύγχρονη και καινοτομική μέθοδος της Ξηράς Δόμησης.

Η ξηρά δόμηση είναι ένα ευρέως διαδεμονένο σύστημα δόμησης καθώς τα συστήματα δόμησης με βάση το γύψο προσφέρουν την απόλυτη αρχιτεκτονική ελευθερία καθώς και μια νέα διάσταση στον εσωτερικό σχεδιασμό χώρων.

Αποτελεί μια σύγχρονη τεχνολογία στο πεδίο των κατασκευών, η οποία σταδιακά αντικαθιστά τη δόμηση με βαριά διαχωριστικά και οροφές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα προϊόντα και τα συστήματα ξηράς δόμησης βρίσκουν εφαρμογές σε κατασκευές με αυξημένες απαιτήσεις ως προς το σχεδιασμό, τις φυσικές ιδιότητες των κτηρίων και την αισθητική καθώς και σε εφαρμογές όπως π.χ. μη φέροντα διαχωριστικά, επενδύσεις, οροφές, δάπεδα, προσόψεις κλπ.

Είπαν για εμάς

Οι δεξιότητες μας

Κύριος γνώμονας και κίνητρο για την εργασία μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη από το παραδοτέο έργο.

  • Τεχνογνωσία 90%

  • Χρονοπρογραμματισμός 89%

  • Επαγγελματισμός 95%

  • Ευκολίες πληρωμής 75%

  • Ποιότητα πρώτων υλών 100%

Γιατί να μας επιλέξετε;

Γυψοδομή - Ψευδοροφές - Ανακαινίσεις - Μονώσεις - Ταπετσαρίες

Λίστα ενημερώσεων

Εγγραφείτε στη λίστα ενημερώσεων μας για να λαμβάνετα όλα τα νές και τις προσφορές μας στο email σας.

    Ας κρατήσουμε επαφή

    Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία.